В центрі Чопа встановили новорічну красуню

На Європейській площі у Чопі встановили новорічну ялинку. Зелену красуню, що прикрашає центральну частину міста, привезли з сусіднього села. Висота ялинки – 14 метрів, вік – 20 років.

Відкриття головної ялинки міста заплановане на 19 грудня. Святкове дійство розпочнеться о 16:00 годині, саме тоді до міста завітають актори лялькового театру та подарують багато позитивного настрою.

— Ось уже п’ятий рік поспіль ми відкриватимемо свято ялинки на День Святого Миколая — 19 грудня, — повідомила міський голова Галина Цар. — Сподіваємося, що цьогорічне свято стане не менш очікуваним та веселим для наших наймолодших жителів міста, а міська рада докладе всіх зусиль, аби воно стало незабутнім.

Довкола ялинки зібрався чималий натовп, зелена гостя принесла з собою святковий настрій та радісну звістку, що наближаються свята. повідомляють в Чопській міськраді.

Як уже повідомляло Закарпаття онлайн, головну ялинку Ужгорода місту подарувала ужгородська родина, в Тячеві вже традиційно прикрасять одну з двох ялинок, що ростуть на центральній площі міста, а в Мукачеві ялинку обіцяли встановити 13-14 грудня.

zakarpattya.net.ua