В Ужгороді п’яна молодиця зарізала свого приятеля

Закривавлене тіло мертвої людини виявив недавнього вечора в підвальному приміщенні хтось із мешканців одного з ужгородських будинків. Про жахливу знахідку відразу повідомили міліцію і медиків. На місце пригоди прибула слідчо-оперативна група.

Правоохоронці встановили: смерть людини настала внаслідок удару у серце ножем. Убитим виявився 30-річний житель одного із сіл Ужгородщини, який останнім часом проживав в обласному центрі. Молодик цей раніше вже мав проблеми із законом, навіть перебував під адміністративним наглядом.

Опитавши сусідів трагедії, оперативники з’ясували, що того фатального вечора чоловік прийшов з компанією у гості до своїх приятелів, які проживали в згаданому будинку. Святкували день народження однієї жінки. Серед гостей була й 27-річна ужгородка.

Випито було багато, та гості ніяк не хотіли розходитися. Хтось запропонував піти ще по горілку і продовжити застілля у підвалі. Проте після вживання алкогольних напоїв між згаданими чоловіком та жінкою з якоїсь причини виникла сварка, що переросла в бійку.

Як каже нині сама молодиця (ця версія тепер перевіряється), п’яний чоловік кинувся на неї з ножем, який вийняв з кишені. Жінці вдалося вихопити з його рук ніж, яким вона завдала своєму супротивнику двох ножових поранень в ділянку грудей. Лезо потрапило прямісінько у серце, тож людина померла майже миттєво…

Наразі скоєний злочин кваліфікується як убивство при перевищенні меж необхідної оборони (ст.118 Кримінального кодексу України), повідомляє старший інспектор по зв’язках з громадськістю Ужгородського МУ УМВС капітан міліції Людмила Феєр. За цим фактом міліція порушила кримінальну справу. Підозрювану затримали, речовий доказ скоєння злочину – ніж вилучили, повідомили Інтернет-виданню zakarpatpost.net в СЗГ УМВС області.