Янукович вірить в успішність саміту Україна-ЄС

Президент України Віктор ЯНУКОВИЧ вірить в успішність саміту Україна-Європейський Союз, що пройде в Києві 19 грудня.

Як передає кореспондент УНІАН, про це він заявив, виступаючи на Традиційній зустрічі з керівниками дипломатичних представництв іноземних держав та міжнародних організацій, акредитованих в Україні.

За словами В.ЯНУКОВИЧА, після чотирьох років складної, копіткої внутрішньої і зовнішньої роботи, Україна практично завершила переговори з Євросоюзом щодо угоди про асоціацію, включно зі створенням поглибленої та всеохоплюючої зону вільної торгівлі.

«Тому ми впевнені в успішному саміті Україна-ЄС, який відбудеться в Києві 19 грудня», – наголосив Президент.

За його словами, наступний рік для України також «буде європейським». «Ми налаштовані на підписання угоди з Європейським Союзом, на визнання за Україною права набуття повноправного членства в ЄС», – сказав В.ЯНУКОВИЧ.

www.unian.net

One thought on “Янукович вірить в успішність саміту Україна-ЄС

  • 18.12.2011 at 02:56
    Permalink

    Чому ЄС не піднімає питання грабунків інвестицій в інвесторів України? Так на Волині чиновниками викрадено інвестиції на ринку ЗМІ шляхом знищення ПП РО “Львівська жінка” та газети “Нововолинськ” за сприянням місцевих прокурорів з нанесенням збитків інвестору в 37 мільйонів, вчинивши на інвестора дії на вбивство після його спроб повернення, або компенсації краденого.
    Чому такі масштабні кур’ьози України замовчуються ? Що буде далі коли вже роботодавців вбивають, а ринок відбирають для бандитів при державних посадах…

Comments are closed.