Закарпаття: Державні виконавці Ужгородщини зробили подарунок на Святого Миколая дітям з обмеженими можливостями

Представники відділу Державної виконавчої служби в Ужгородському районі піднесли чудовий подарунок дітям-інвалідам з обласного Центру комплексної реабілітації «Дорога життя».
Серед подарованого – взуття, шкарпетки, сумки. Ці речі свого часу намагалися переправити через кордон контрабандним шляхом. Однак його виявили та конфіскували інспектори Чопської митниці. Після відповідного рішення суду майно підлягало реалізації.

Та, оскільки тривалий час продати його не вдалося, товар вирішили передати благодійним організаціям. В такому випадку інформація про безоплатну передачу майна розміщується на офіційному веб-сайті служби.

Відтак будь-яка благодійна організація може звернутися до відділу із офіційною заявою на отримання товару. Цього разу право забрати конфісковані речі отримав реабілітаційний центр «Дорога життя».

Передача подарунків, а їхня загальна вартість, до речі, сягає 40 тисяч гривень, відбулася на одному зі складів, де зберігають конфіскат. Тож до Дня Святого Миколая маленькі ужгородці з обмеженими можливостями отримають чудові подарунки.

До речі, в цьому році, за словами начальника Ужгородського районного відділу ДВС Ужгородського міськрайонного управління юстиції Євгена Когутича, це вже друга подібна акція безоплатної передачі майна благодійним організаціям.

Сніжана Русин

mediacentr.info