Закарпаття: Через сильний дощ урочистості з нагоди запалення головної ялинки краю пройшли в фойє ОДА

В цьому святковому дійстві взяли участь 900 дітлахів з усієї області.

У суботу, 17 грудня, заступник голови обласної адміністрації Іван Качур та заступник голови облради Андрій Сербайло взяли участь в урочистостях з нагоди запалення новорічних вогнів на головній ялинці краю.

Відзначимо, що через сильний дощ урочистості відбувалися у фойє будівлі обласної адміністрації. Там також встановлена ялинка – така ж гарна, як і головна зелена красуня краю, але трохи меншого розміру. Дітей та дорослих розважали казкові герої, Дід Мороз та Снігуронька.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Малечу з наступаючими новорічними та різдвяними святами привітали заступник голови обласної адміністрації Іван Качур та заступник голови облради Андрій Сербайло.

Головною ж подією свята стало запалення новорічних вогнів. Одночасно вони запалали як на новорічному дереві в середині облдержадміністрації, так і на головній ялинці краю, що знаходиться на площі Народній.

 

 

 

 

 

 

 

Опісля урочистостей дітлахи взяли участь у святкових конкурсах, мали змогу танцювати, співати та просто насолоджуватися святом. Не залишилася малеча й без подарунків, повідомили Інтернет-виданню zakarpatpost.net у прес-центрі ОДА.