У державних виконавців сьогодні свято

Сьогодні, 17 грудня уже втретє державні виконавці відзначають своє професійне свято. Якісне виконання всієї роботи державної виконавчої служби області забезпечує лише 143 державних виконавці.

Працівників відділів державної виконавчої служби Головного, районних управлінь області зі святом привітала начальник  управління Державної виконавчої служби Закарпатської області Наталія Панова.

Говорячи про досягнення і результати роботи Наталія Панова, відзначила на прес-конференції у прес-центрі газети “НЕДІЛЯ”, що у 2011 році завершили близько 98 тис. справ, що складає 65,7% , майже на 1 млрд. грн. стягнули коштів. У грошовому еквіваленті – це 97 млн. грн., які отримали ті люди, котрі звернулися до державної виконавчої служби за примусовим виконанням рішень судів.

 

 

 

 

 

 

Інтернет-видання  zakarpatpost.net   та колектив газети “НЕДІЛЯ” вітають державних виконавців з професійним святом! Роль державного виконавця складна, і разом з цим, відповідальна, тому на перший план виходить професіоналізм та відданість справі.

Щодня, щохвилини, довіряючи Вам свої долі, громадяни розраховують, перш за все на вашу сумлінність та неупередженість. Бажаємо Вам, шановні працівники державної виконавчої служби, міцного здоров’я, щастя і добробуту, плідної праці та успіхів!

zakarpatpost.net