Закарпаття: Через паводок перечинці залишилися без води

Протягом нинішнього дня у нижніх течіях річок Боржава, Латориця, Ріка, Тересва, Теребля та Уж таки очікується поступовий підйом рівня води з можливим виходом на заплаву. Про це  повідомляє прес-служба МНС України. Хоча, на щастя, як можуть переконатися самі ужгородці вийшовши на набережні, сьогодні рівень води Ужа таки суттєво впав.

Внаслідок підвищення води у місцевих потічках рятувальники зафіксували окремі випадки підтоплення присадибних ділянок на територіях Іршавського та Перечинського районів.

Аби запобігти виходу з ладу насосного обладнання тимчасово припинено водопостачання до міста Перечин (близько 1000 абонентів).

На місцях подій для проведення невідкладних аварійно-рятувальних робіт цілодобово працюють підрозділи МНС, водогосподарські організації області, бригади обленерго, служби автомобільних доріг, бригади житлово-комунальних господарств.

Для забезпечення реагування на випадок погіршення паводкової ситуації на території Закарпатській області у готовність до залучення приведені додаткові сили і засоби Головних управлінь Волинській, Івано-Франківській, Львівській та Тернопільській області.

Також, за інформацією МНС, на Закарпатті 4 населених пункти залишилися без електрики.

Ситуація знаходиться на контролі МНС України.

chas-z.com.ua