Ужгородський гурт «Елегантно зіпсовані» презентував у Театрі ляльок своє перше музичне відео

В ужгородському ляльковому театрі вечір п’ятниці пройшов під знаком якісної закарпатської музики. Гурт «Елегантно зіпсовані» зібрав друзів, колег, любителів хорошого інді-року.

Грає команда з 98-го року. З того часу багато  концертувала, а у відбірковому конкурсі фестивалю “Червона рута” отримали неофіційний приз глядацьких симпатій. У червні 2010 р. гурт виступив на фестивалі “ПораБуло”, після якого вони отримали запрошення виступити на розігріві у легендарного Бориса Грєбєнщикова у вересні того ж року. І хоча за 13 років склад кілька разів змінювався і музиканти навіть на певний час робили паузу у своїй роботі, гурт не розпався і зараз «Елегантно зіпсовані» готують до виходу свій перший альбом під робочою назвою  «Pop”n”Roll!», вихід якого планується на травень наступного року.

Але вже 16 грудня гурт представив своїм прихильникам відео на пісню «Гарна пані», яка стала частим явищем на хвилях закарпатського радіоефіру. Головну роль у кліпі зіграла дружина фронтмена гурту Віктора Кіша Анжела, а оператором-поставником був Іван Еней.

Щодо нового альбому, то соліст «Зіпсованих» Віктор Кіш, більш відомий у музичних колах як Реп зазначив: «В альбомі буде 13 пісень. Але ми не збираємось випускати альбом на CD. Чому? Одного разу я їхав до Києва і, проїжджаючи наші неймовірні гарні місця, я побачив посеред лісу купи пластику, які хтось вивіз і так і лишив. Так от, якщо наш альбом розійдеться великим тиражем на платівках, які швидко псуються, люди зроблять з них такі купи пластикового сміття. Ми не хочемо робити такого з нашою природою».

karpatnews.in.ua