День міліції відзначили закарпатські правоохоронці

В Ужгороді відбулись урочистості з нагоди Дня міліції. Привітати з двадцятою річницею створення служби правоохоронців прийшли голова обласної адміністрації Олександр Ледида, голова обласної ради Іван Балога, керівники правоохоронних органів, представники судової гілки влади краю, митники та прикордонники, духівництво.
У вступному слові начальник УМВС України в Закарпатській області Віктор Русин відзначив, що історія міліції області не обмежується 20-ма роками. Ще з 1946 року закарпатські правоохоронці стоять на сторожі спокою мешканців краю.

 

 

 

 

 

 

– Міліціонерам часто доводиться жертвувати сімейним затишком, особистим життям. Інколи ціна навіть вища – понад тисячу міліціонерів за роки Незалежності України так і не повернулися з свого посту додому. 8 з них – це закарпатські правоохоронці. Та, не зважаючи на це, ми завжди стоятимемо на сторожі закону, – відзначив Віктор Русин.

У свою чергу, керівник краю Олександр Ледида побажав охоронцям громадського спокою, передусім, терпіння у роботі та подякував за самовіддану працю.

zakarpatpost.net