Закарпаття: Студентці “дісталося” від п’яного мешканця Перечинщини

Об 11 годині ранку співробітники Ужгородського міжрайонного відділу Державної служби охорони отримали повідомлення по лінії «102» про те, що в один з гуртожитків Ужгородського коледжу культури та мистецтв проник невідомий чоловік середнього віку.
Міліцію викликала 49-річна вахтерка гуртожитку, яка розповіла, що їй не вдалося самотужки затримати підозрілого. Перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, той подався на третій поверх будівлі та зайшов до однієї з кімнат, де жили дівчата.

Наряд міліції охорони негайно прибув на місце події. Міліціонери ще з коридору почули крики і кинулись на допомогу. В одній із кімнат вони побачили п’яного чолов’ягу, який бив дівчину. Правоохоронці миттю вгамували зловмисника, врятувавши цим 16-річну першокурсницю.

Причину свого «візиту» до гуртожитку затриманий, 37-річний мешканець Перечинського району Закарпаття, пояснити відмовився. Його доставили в найближчий відділ міліції. Проти нападника порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ст. 125 ч. 1 Кримінального кодексу України, повідомляє zak-umvs.gov.ua

zakarpatpost.net