Закарпаття: Школа Верхньої Визниці, що на Мукачівщині, може пишатись найсучаснішим спортзалом в області

Просторий спортивний комплекс, збудований з використанням енергозберігаючих технологій, вміщує 4 ігрові приміщення, душові, роздягальні.

У вівторок, 20 грудня, керівник краю Олександр Ледида та голова облради Іван Балога урочисто відкрили два освітніх об’єкти – нові шкільні приміщення та спорткомплекс Верхньовизницької школи та дитсадок у с. Червеньово.

Відтепер школа Верхньої Визниці, що на Мукачівщині, може пишатись чи не найсучаснішим спортзалом в області. Просторий спортивний комплекс, збудований з використанням енергозберігаючих технологій, вміщує 4 ігрові приміщення, душові, роздягальні. А поруч розташовані міні-поле зі штучним покриттям та універсальний баскетбольний майданчик.

 

 

 

 

 

 

Вчителі не сумніваються – охочих поганяти м’яча або пограти в теніс не бракуватиме. Адже в школі навчаються більше 300 дітей. Тож вже думають над новими спортивними гуртками:

– Буде гурток з настільного тенісу, баскетбол, волейбол, планується греко-римська боротьба. Ну і ще багато чого – може введемо легку атлетику, уроки хореографії, гімнастики, адже тепер у нас є гімнастичний зал, – поділився планами місцевий вчитель фізкультури Іван Йовбак.

Також у школі завершили будівництво нового корпусу – відкрили сучасний концертний зал, а кабінети фізики, хімії, математики та біології обладнали сучасними мультимедійними дошками. У новобудові вже навчаються майже півтори сотні школярів, повідомили zakarpatpost.net у прес-центрі ОДА.

zakarpatpost.net