Закарпаття: У Мукачеві обиратумуть кращі новорічні композиції на вікнах і балконах мукачівців

Винагорода переможцям в трьох номінаціях складе по 500 грн., в четвертій та п’ятій номінації – 1000 грн.

 

Настала зима, а разом з нею наближаються новорічні та різдвяні свята. Давайте спробуємо зробити місто ошатним та святковим, тому Мукачівська міська рада оголошує конкурс «Новорічні прикраси рідного міста» який триватиме до 13 січня 2012 року.

За умовами конкурсу, крім сучасних світлових елементів та святкових прикрас, мукачівці зможуть створювати прикраси власноруч із підручних матеріалів. Головне, щоб загальний вигляд новорічної композиції виглядав цілісно, був зроблений оригінально, по можливості містив елементи місцевого фольклору та національної тематики та дарував святкову атмосферу.

Загалом в конкурсі буде п’ять номінацій. В першій номінації об’єднуються мешканці м.Мукачево, які новорічною атрибутикою будуть прикрашати вікна свої помешкань. В другій номінації – прикраса балконів помешкання. В третій номінації – прикраса святковою атрибутикою та гірляндами приватних будинків їх власниками.

В четвертій номінації – прикраса вітрин та фасадів торгових закладів, які належать юридичним та фізичним особам. В п’ятій номінації – прикраса фасадів адміністративних будівель, закладів освіти, лікарень, бібліотек та інших бюджетних установ. Роботи учасників конкурсу буде оцінювати журі конкурсу по номінаціях. По кожній номінації буде обрано одного переможця.

Винагорода переможцям в перших трьох номінаціях складе по 500 грн., в четвертій та п’ятій номінації – 1000 грн, повідомили zakarpatpost.net  у Оргкомітеті Мукачівської міської ради.