Пасажирку потягу “Ужгород-Київ” знайшли на рельсах мертвою

Вбивцями виявилися двоє провідників цього ж поїзда.

Машиніст поїзда Золочів-Красне виявив на залізничному перегоні труп дівчини. Вона була з пасажиркою потягу “Київ-Ужгород”, який тільки проїхав цим шляхом.

Слідчі вже наступного дня з’ясували, хто опинився винен у смерті молодої дівчини. Вбивцями виявилися двоє провідників цього ж поїзда. Як саме залізничники вбили нещасну, повинна встановити експертиза.

Співробітники міліції заявляють лише про те, що тілесних ушкоджень, які могли призвести до смерті, крім гематоми голови і травми ступні, немає.

«Поки готові лише перші результати експертизи тіла дівчини. Згідно з ними, можна спростувати висновки, зроблені фахівцями при поверхневому огляді тіла: дівчина не була п’яна », – розповів спікер начальника управління УМВС на Львівській залізниці Ігор Кравчук.

Їхали разом з дівчиною в той день пасажири поїзда не змогли нічого розповісти про події.

На вихідних, 17-18 грудня, Галина вирішила з’їздити відпочити в західно-українське містечко Стрий. Вона купила плацкартний квиток на поїзд № 81 «Київ-Ужгород» і їхала в одному плацкартному купе з двома черницями і чоловіком.

Однак, в суботу вранці її тіло без документів знайшли на коліях на перегоні Золочів-Красне. Тіло виявив машиніст електровоза, який прямував відразу за потягом Київ-Ужгород. Незабаром на місці вже працювали співробітники правоохоронних органів.

Наразі міліція не розголошує, яка була бригада провідників — з Києва чи Закарпаття.

“Новини Закарпаття”