Дороги Міжгірщини невдовзі відремонтують

На черговій сесії обласної ради депутати обласної ради підтримали запити свого колеги Михайла Кічковського щодо ремонту доріг та проведення газопроводу до сіл Нижній Студений та Верхній Студений Міжгірського району.

«Сільська  дорога Нижній Студений та Верхній Студенийзнаходиться  на  балансі  Служби автомобільних доріг у Закарпатській області. Однак протягом  багатьох років  її  ремонт не  проводився, внаслідок чого на даний  час повністю розбита, на  окремих ділянках її не  можна проїхати легковим транспортом. Це стримує як залучення у село інвесторів, так і вітчизняних та зарубіжних туристів, яким складно добиратися до розміщених на території сільської ради  туристичних об’єктів.

Також ці села потребують газифікації. Документація  на  будівництво  газопроводу до Верхнього Студеного  виготовлена  ще у 2008 році. Тепер вона потребує уточнення,  кошти на що  в межах 100 тисяч  гривень готові  вишукати  зазначені сільські  ради.

У зв’язку  з цим прошу включити   ремонт дороги у селах  Нижній Студений та Верхній Студений та будівництво газопроводудо села Верхній Студенийдо плану  робіт на 2012 рік та виділити відповідне фінансування», – йдеться у запиті Михайло Кічковсього.

Запити надіслано до Служби автомобільних доріг у Закарпатській області та до обласної державної адміністрації.

 Прес-служба Закарпатської облради