Закарпаття: Злодії обчистили сейф директора акціонерного товариства

Новорічні свята—улюблена пора для злодіїв, коли домівки, офіси та магазини залишаються без нагляду, бо їх власники святкують. Побували непрохані гості 31 грудня і в кабінеті директора одного з акціонерних товариств, офіс якого знаходиться в Мукачівському районі. Виламавши замок на вхідних дверях, зловмисники викрали з сейфу гроші в сумі понад 30 тисяч гривень.

Іншою потерпілою від злодіїв стала в передноворічну добу жителька Ужгорода, в магазин якої залізли вночі шляхом віджиму замка. Поживою злодіїв стали гроші в сумі 7000 гривень, дві шуби, жилет з лисиці, пара жіночих чобіт. Загалом сума заподіяних збитків склала понад 17 тисяч гривень. В обох випадках крадіїв розшукує міліція.

Дві доволі незвичні крадіжки сталися перед Новим роком на Ужгородщині. В одному селі тут обікрали два підвали на одній і тій же вулиці. З одного невідомі зловмисники винесли 300 літрів домашнього вина, з іншого—600. Заодно прихопили й дві дерев’яні бочки. Вочевидь, в обох випадках діяли одні й ті ж зловмисники, яких тепер розшукує міліція, – повідомили Закарпаття онлайн в СЗГ УМВС України в Закарпатській області.