Закарпаття: У новорічну ніч було скоєно 50 злочинів

Новорічно-Різдвяні свята—улюблена пора для українців. Але для того, аби народ мирно святкував, міліція у ці святкові дні працює в посиленому варіанті несення служби. От і на Закарпатті міліцейські патрулі в новорічну ніч були максимально наближені до місць масових гулянь, слідкуючи за дотриманням громадського порядку.

Присутність людей у формі, мабуть, отверезила й найбільш захмелілі голови й, на щастя, обійшлося без особливої кримінальної біди. Якихось резонансних та тяжких злочинів у передноворічну та новорічну добу на Закарпатті не скоєно.

У передноворічну добу 31 грудня в чергову частину УМВС України в Закарпатській області надійшло 50 повідомлень про скоєні на території краю злочини та правопорушення. З них 18 було розкрито за гарячими слідами, зокрема сім тілесних ушкоджень, дві крадіжки, один факт вилучення наркотиків тощо. Працівники ДАІ склали 79 адмінпротоколів на порушників ПДР, з них 16—за перебування за кермом у нетверезому стані. Упродовж першої доби 2012 року в чергову частину закарпатської міліції надійшло 75 повідомлень про скоєні в краї злочини, з них 34 було розкрито за гарячими слідами.

У 69 передноворічних масових заходах взяло участь близько 31 тисячі закарпатців і гостей краю, а охорону громадського порядку забезпечувало 308 співробітників міліції та 26 військовослужбовців внутрішніх військ. Порушень громадського порядку допущено не було, – повідомили Закарпаття онлайн в СЗГ УМВС України в Закарпатській області.