На Закарпатті з нафтопроводу накачали нафти на півмільйона гривень

На Закарпатті співробітники СБУ затримали групу осіб з числа місцевих мешканців, які займалися розкраданням нафти із нафтопроводу «Дружба», і попередили спробу завдати державі збитків на суму майже 500 тисяч гривень.Про це повідомили з прес-центру СБ України. Встановлено, що зловмисники поблизу с.Синяк Мукачівського району зробили врізку до нафтопроводу, через яку перекачували нафту-сирець до вантажівок зі спеціальними прихованими ємностями. За один рейс правопорушники транспортували понад 10 кубічних метрів сировини. Викрадена у такий спосіб нафта вивозилася до господарських приміщень одного з приватних підприємств с.Кольчино Мукачівського району.
30 грудня 2011 року співробітники СБУ затримали автівку із фіктивними реєстраційними номерами одразу після несанкціонованого перекачування нафтопродукту з трубопроводу.

У ході обшуку господарських приміщень одного з приватних підприємств с.Кольчино було вилучено майже 70 кубічних метрів нафти та обладнання для її перекачування.

За матеріалами Управління СБ України в Закарпатській області органами міліції за фактом вчинення злочину порушено кримінальну справу за ч.4 ст.185 (крадіжка, вчинена у великих розмірах) Кримінального кодексу України.

Слідство триває.

zaholovok.com.ua

 

One thought on “На Закарпатті з нафтопроводу накачали нафти на півмільйона гривень

Comments are closed.