У Мукачеві затвердили бюджет району

У переддень Нового року депутати Мукачівської районної ради затвердили бюджет району на 2012 рік.

Як повідомила «Панорама Мукачева», вирішено, що загальний обсяг доходів районного бюджету на 2012 рік складатиме 306 350, 9 тис. грн. Видатки затверджено у сумі 306 170, 9 тис. грн, у т.ч. обсяг видатків загального фонду бюджету у сумі 301 985, 4 тис. грн, спеціального фонду – 4 185, 5 тис.грн.

Основну частина видатків районного бюджету на 2012 рік складатимуть захищені статті. Це: оплата праці та нарахування на заробітну плату працівників бюджетних установ; придбання медикаментів та перев’язувальних матеріалів; забезпечення продуктами харчування, оплата комунальних послуг та енергоносіїв бюджетних закладів; обслуговування бюджетного боргу, поточні трансферти населенню та місцевим бюджетам; забезпечення інвалідів технічними та іншими засобами реабілітації, виробами медичного призначення для індивідуального користування; підготовку кадрів вищими навчальними закладами I-IV рівнів акредитації та фундаментальні дослідження, прикладні наукові та науково-технічні розробки.

Субвенцію, яку передадуть у 2012 році з районного бюджету, у бюджет м. Мукачево для утримання центральної районної лікарні затверджено у сумі 20 000 тис.грн.

Для фінансування районних програм передбачено виділити 665, 0 тис. грн.

Панорама Мукачева