Закарпаття: Погода в Закарпатті та Ужгороді 5 січня

За інформацією Закарпатського обласного центру з гідрометеорології, сьогодні та протягом ночі 6-го січня по області очікуються сильні опади у вигляді дощу з переходом в мокрий сніг, вночі місцями дуже сильні.

Подекуди: налипання мокрого снігу, хуртовини, на перевалах снігові замети. Вночі та вранці місцями: ожеледь, ожеледиця. Посилення південно-західного вітру 9-14, місцями 15-20, на високогір’ї Карпат 30-35 м/с.

По області хмарна погода, часом дощ, мокрий сніг та сніг, вдень сильні опади. Місцями: налипання мокрого снігу, хуртовина, на гірських перевалах снігові замети.

Вночі та вранці подекуди: слабка ожеледь, ожеледиця. Вітер південно-західний вночі 7-12, вдень посилення 9-14, місцями 15-20, на високогір’ї Карпат 30-35 м/с.

Температура повітря вночі 2° тепла – 3° морозу, вдень 1° морозу – 4° тепла, в горах місцями протягом доби 2-7° морозу.

На автошляхах часом дощ, мокрий сніг та сніг, вдень сильні опади. Місцями: налипання мокрого снігу, хуртовина, на гірських перевалах снігові замети.

Вночі та вранці подекуди: слабка ожеледь, ожеледиця. Видимість 2-4 км, в опадах 1-2 км, подекуди 500-900 м.

У місті Ужгороді хмарна погода, часом дощ з мокрим снігом, вдень сильні опади. Вночі та вранці слабка ожеледь, ожеледиця.

Вітер південно-західний 7-12, вдень посилення 9-14 м/с. Температура повітря вночі 1° морозу – 1° тепла, вдень 2-4° тепла.

zakarpatpost.net