Луческу навіть у лікарні думає лише про футбол

У суботу Мірчу Луческу відвідали лікар “Шахтаря” Артур Глущенко і румунський захисник Разван Рац.

Керманич донецького “Шахтаря” Мірча Луческу, який у п’ятницю потрапив у ДТП в Бухаресті, перебуває у стабільному стані. Про це розповів лікар “гірників” Артур Глущенко.

“Місцеві лікарі провели всі необхідні в таких випадках дії і процедури. Ми обговорили з завідуючою відділенням, в якому знаходиться Містер, все, що нас цікавлять. Залишилися задоволені діями наших колег”, – розповів Глущенко в інтерв’ю офіційному сайту “гірників”.

Лікарю вдалося поговорити і з Мірчею Михайловичем. Цікаво, що керманич “Шахтаря”, навіть перебуваючи на лікарняному ліжку, відмовився говорити про своє здоров’я, а відразу перейшов до футбольних справ.

“Містер відразу пішов від теми свого здоров’я і став говорити про футбол. Але місцеві лікарі делікатно запропонували нам не втомлювати пацієнта довгими розмовами”, – сказав лікар “гірників”.

А от чи потрібне Луческу оперативне втручання, наразі відповіді дати не можна. “З приводу плевральної порожнини можу сказати, що, по всій видимості, ця тема закрита.

Прийнято рішення про встановлення катетера, з тим щоб вивести кров, яка зібралася. Оперативне втручання в цьому випадку скоріше за все не знадобиться. Що стосується ребер, то тут рішення буде прийнято протягом найближчих днів. Необхідно поспостерігати, як буде розвиватися ситуація”, – підсумував Глущенко.

Нагадаємо, що за попередньою інформацією, Луческу зможе повернутися до роботи через 6 тижнів. Тобто, “Шахтар” проведе зимові навчально-тренувальні збори без Містера.

prosport.tsn.ua