13 січня по Закарпатській області очікується сильний мокрий сніг

За попередньою інформацією Закарпатського обласного центру з гідрометеорології, ввечері 12-го та протягом ночі 13-го січня по області очікується сильний мокрий сніг, в горах місцями дуже сильні опади.
Подекуди: налипання мокрого снігу, в горах хуртовини та снігові замети. Місцями: ожеледь, ожеледиця. Посилення південно-західного вітру 9-14, місцями 15-20, на високогір’ї Карпат 30-35 м/с.

У п’ятницю по області хмарна з проясненнями погода, вночі сильний мокрий сніг та сніг, в горах місцями дуже сильні опади. Вдень часом мокрий сніг та сніг на рівнині з дощем, місцями сильні.

Подекуди: налипання мокрого снігу, в горах хуртовини, снігові замети. Місцями: ожеледь, ожеледиця. Вітер південно-західний 9-14, місцями 15-20, на високогірї Карпат 30-35 м/с. Температура повітря вночі від 1° тепла до 4° морозу, вдень 1° морозу, 4° тепла, в горах місцями вночі 5-7°, вдень 3-5° морозу.

На автошляхах вночі сильний мокрий сніг та сніг, в горах місцями дуже сильні опади. Вдень часом мокрий сніг та сніг на рівнині з дощем, місцями сильні.

Подекуди: налипання мокрого снігу, в горах хуртовини, снігові замети. Місцями: ожеледь, ожеледиця. Видимість 2-4, місцями 1-2 км, в опадах подекуди 200-500 м.

У місті Ужгороді хмарно з проясненнями вночі часом сильний мокрий сніг, вдень слабкий мокрий сніг з дощем. Вночі та вранці: налипання мокрого снігу, слабка ожеледь, ожеледиця. Вітер південно-західний 7-12, часом пориви до 15 м/с. Температура вночі від 1° морозу до 1° тепла, вдень 1-3° тепла.

zakarpatpost.net