На Іршавщині допомагають сім’ям зі складним становищем

Працівники служби у справах дітей щодня не тільки вислуховують проблеми дітлахів, які опинились у складних життєвих обставинах, нарікання батьків, родичів, а й миттєво реагують, виїжджаючи за місцем фактичного їх проживання в родини.

Цими днями працівники служби у справах дітей Наталія Хохлова-Ляшко, Леся Томич, Ольга Рендзей, спеціаліст РЦСССДМ Наталія Боршош черговий раз відвідали дітей з родин, які опинились у складних життєвих обставинах та багатодітні родини, що проживають на території Арданівської, Кам’янської Сілецької, Ільницької та Осійскої сільських рад. Малеча отримала подарунки з нагоди новорічно-різдвяних свят, з батьками проведені профілактичні бесіди, надано  консультації.
 
Працівники служби дітей завжди готові  прийти на допомогу, простягнути руку порятунку, відкрити свої серця і обігріти теплом любові, надійності цих діток, вселити в їхні душі віру у прекрасне майбутнє, відкрити їм світ сповнений сонячних ранків. Та  втручання в життя сімей часто епізодичні, але скільки радості, коли під час чергового рейду та після проробленої роботи, помітні, хоча б незначні зміни: тепло, прибрано, є речі першої необхідності, а головне – щира посмішка на  обличчі.

 Іршавська РДА