Влада Києва пропонує гостям Євро-2012 відвідати місця, куди не можна потрапити

Серед страв, запропонованих гостям, український борщ представили як “червоний суп з м’ясом”.

У КМДА замок Ричарда вважають пам’яткою, яку слід відвідати Главк КМДА з підготовки до Євро-2012 розробив перший інформаційний буклет про столицю на чотирьох мовах: українською, російською, німецькою та англійською.

У КМДА для гостей Євро-2012 розробили брошуру, де пропонують відвідати Маріїнський палац та замок Ричарда. При цьому у книжечці не згадується, що увійти всередину ні в перший, ні в другий не вдасться, пише “Сегодня”.

На 36 сторінках, підготовлених для гостей, які приїдуть до Києва, також представлена ​​коротка інформація про інші пам’ятки архітектури, видатних мешканців, культурного і спортивного життя. Розповіли трохи і про їжу. З обов’язкових страв, які радять спробувати в кафе і ресторанах, – борщ з пампушками (англійцям він представлений як “червоний м’ясний суп”), такий “делікатес”, як сало, котлету по-київськи, голубці з печі і київський торт.

Серед відомих киян називають Ігоря Сікорського, Валерія Лобановського, Михайла Булгакова, братів Кличків, Андрія Шевченка, Олега Блохіна та Олексія Михайличенка.

tsn.ua