Ален Панов видав навчальний посібник «Державне право зарубіжних країн»

Вражає продуктивність праці відомого закарпатського громадського діяча і вченого, дипломата Алена Панова, який за короткий період видав декілька наукових публікацій

Така агресивна динамічність в наукових виданнях зумовлена тим, що «…баланс часу схиляється на користь наукової діяльності і всі наукові напрацювання за певний період є можливість систематизувати та видати», – каже Ален Панов.

Наразі така діяльність молодого вченого йде на користь студентів, які мають доступ до нової систематизованої інформації, яка допоможе їм як при складанні іспитів, так і в практичному фаховому використанні.

Як і всі інші публікації, студенти та всі бажаючі мають змогу безкоштовно завантажувати даний посібник із сайту http://alenpanov.org.ua

Навчальний посібник «Державне право зарубіжних країн» викладається в якості основної дисципліни у всіх вузах, профіль спрямування яких націлений на юриспруденцію та міжнародні відносини. Предмет курсу полягає у вивченні основних інститутів державного та суспільного ладу окремих зарубіжних країн на узагальненому та конкретизованому рівнях. З огляду на це, дисципліна поділяється на загальну і особливу частини. Новизною саме цієї програми курсу є дослідження країн, які, як правило, залишаються поза увагою при вивченні даної дисципліни (Південна Америка, Африка, «некласичні» країни Азії тощо).

zakarpatpost.net