У ПАДІЮНІ вшанували пам’ять живописця Баконія

20 січня цього року у виставковій залі «ПАДІЮНу» вшановували пам’ять чудової людини, засновника студії живопису – З.С.Баконія.

Що може бути  достойнішим світлої пам’яті художника і педагога, ніж творчі здобутки його послідовників та їхніх учнів?!

А пишатися падіюнівцям таки є чим. Напередодні вихованці образотворчої студії взяли участь у Всеукраїнській виставці-конкурсі дитячого малюнка «Я хочу жити в якісному світі», ініційованій Держспоживстандартом України. 8 учнів стали призерами регіонального етапу конкурсу: Тижук Влада, Лесько Ольга, Поляковська Мілена, Деренак Габріелла, Харита Анастасія, Башмаріна Валерія, Єрка Марія, Химинець Марія. А робота Тижук Влади завоювала перше місце і на всеукраїнському етапі в м.Києві. Номінації цього конкурсу були дещо незвичними, але, разом з тим, відкривали широкий простір для уяви: «Я пізнаю якісну продукцію», «Ми – архітектори якісного світу», «Кращий плакат на споживчу тематику».

Було відзначено також і переможців Всеукраїнської виставки-конкурсу декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край». Ними стали вихованці гуртка «Кераміка» Колесник Андрій, Попович Анастасія, Мінець Дар’я, гуртка «Графіка» Деренак Габріелла, гуртка «Квітникарі-оранжувальники» Кошілка Анна.

Атмосфера  у виставковій залі «ПАДІЮНу»  була дуже теплою. Відчувалося, що і друзі, і педагоги, та й усі присутні щиро радіють успіхам юних художників.

  Прес-служба “ПАДІЮНу”