Як можуть виглядати ужгородські вивіски?

На черговій зустрічі про вивіски представлять дизайн-проекти, розроблені для об’єктів ужгородського центру.

Міська влада знову запрошує рекламників, дизайнерів і підприємців обговорити за “круглим столом” Порядок встановлення вивісок в Ужгороді, прийнятий сесією міської ради.

Мета – сприяти тому, аби історичний центр міста мав європейське обличчя. Час – середа, 25 січня, о 17-ій годині. Місце – мала зала засідань Ужгородської міськради. Учасники – головний архітектор міста, фахівці Органу охорони культурної спадщини Ужгородської міської ради, представники рекламних агенцій, дизайнери, підприємці, громадськість, журналісти, усі зацікавлені особи.

Свою участь уже підтвердили   підприємці – орендарі кількох знакових будівель центру міста. Загалом зустріч-обговорення має на меті й наглядно продемонструвати підприємцям, як можна належно оздобити фасади будівель, що знаходяться в історичній частині Ужгорода – на противагу тим рекламним носіям, які захаращують місто. Ітиметься про розробку вивісок, що відповідають Правилам, мають торгівельну привабливість та вписуються в загальну атмосферу міста. На “круглому столі” представлять взірці вивісок, розроблених професійними дизайнерами для об’єктів центру Ужгорода. Презентують і візуалізацію мережених магазинів і брендів, буде унаочнено, як можна знайти компромісне рішення між корпоративним стилем, брендбуком та стилістичною єдністю фасадів, враховуючи архітектурні та історико-культурні чинники. Також обговорюватиметься внесення доповнень до чинного Порядку встановлення вивісок в місті Ужгород, які спиратимуться на досвід дизайнерів та фахівців охорони культурної спадщини.
Організатори запрошують усіх зацікавлених і причетних до цієї теми та нагадують: до 1 квітня 2012 року вивіски в місті мають бути приведені у відповідність до чинного Порядку, — інформує прес-служба міської ради.

За матеріалами Прес-служби Ужгородської міськради