Закарпаття: Чоловік намагався заколоти порося. А в результаті смертельно травмував пасинка

На Закарпатті 42-річний чоловік намагався заколоти порося. А в результаті смертельно травмував пасинка.
Трагедія сталася в селі Кальник Мукачівського району.“Того дня сусід покликав Петра допомогти заколоти порося. Чоловік узяв на підмогу 18-річного пасинка Мирослава. Коли свиню повалили на землю й Петро намагався штиркнути у неї ножем, посковзнувся і випадково вдарив лезом під праве коліно хлопця. Юнак у той час стояв поруч і тримав тварину”, – розповіла жителька Кальника Олена.

Удар ножем прийшовся по артерії і з ноги хлопця потекла кров. Однак він не зізнався про це й сів відпочити на сходах до будинку. За 10 хвилин Петро з сусідом побачили, що Мирослав знепритомнів. Син господаря будинку поклав непритомного до автомобіля й відвіз до лікарні сусіднього Ракошина. Лікарі довго боролися за життя, однак хлопець за годину помер. За словами медиків, Мирослав утратив дуже багато крові.

Петра затримали. Вирішується питання про порушення кримінальної справи за фактом убивства через необережність. Якщо вину чоловіка доведуть, йому загрожує від 3 до 5 років позбавлення волі.

Мирослав торік закінчив школу. Навчався у Мукачівському профтехучилищі. У його матері залишилося ще четверо дорослих дітей.

gazeta.ua