В Ужгороді презентували перший номер часопису “Журналіст Закарпаття”

В Ужгороді відбулася презентація першого номера часопису “Журналіст Закарпаття”, про який вже давно говорили у мас-медійних колах нашого краю. Засновниками нового журналу виступили Закарпатська обласна організація Національної Спілки журналістів України та Європейський медіа-центр.
У прес-центрі”Нове Закарпаття” з нагоди цієї неординарної події зібралося широке коло журналістів (у томі числі з сусідньої Словаччини), представників органів державної влади, депутатів, дипломатів…

Презентуючи новий щомісячний журнал “Журналіст Закарпаття”, його головний редактор Микола Кошута зауважив, що сподівається, що часопис “стане місцем зустрічей професіоналів медіа, трибуною для неформального обміну думок між журналістами та допоможе нам у відродженні відчуття “цехового братства”.

А жартома і всерйоз побажав, аби подібний журнал з’явився і в обласної Спілки письменників України, на сторінках якого закарпатці могли б прочитати нові твори письменників краю, не очікуючи роками їхньої появи на полицях книжкових магазинів.

Микола Кошута також повідомив, що на базі “Європейського медіа-центру” від сьогодні починає працювати обласний Клуб журналістів: завітати сюди і попрацювати на його комп’ютерах зможе будь-який мас-медійник краю.

karpatnews.in.ua