Автівки закарпатців у небезпеці

В Ужгороді з гаражного кооперативу невідомі зловмисники викрали старенький ВАЗ-2101, що належить 47-річному жителю міста.

З інших «Жигулів» – сьомої моделі, що належать працівнику одного з комерційних банків Ужгорода, крадії зняли вночі два задні колеса та злили близько двадцяти літрів бензину.

Іншу «сімку» 23-річний ужгородець, як і в попередньому випадку, теж припаркував на ніч під будинком багатоповерхівки. Цього разу злодії зламали замок на багажнику й викрали звідти запасне колесо та апаратуру. Сума збитку склала 2500 гривень.

Але найбільше постраждав від недоброзичливців 25-річний житель Мукачева. Серед ночі зайнявся його автомобіль популярної моделі «Тойота Кемрі». До приїзду пожежних вогонь встиг пошкодити передній бампер, моторний відсік та лакофарбове покриття дорогої іномарки.

Як з’ясувалося, причиною загорання був навмисний підпал: з місця події міліція вилучила пластикову пляшку з-під легкозаймистого нафтопродукту. Зловмисника, що підпалив «Тойоту», розшукують, вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 194 ч.2 КК України («Навмисне пошкодження майна»), – інформують із СЗГ УМВС в області.