Закарпаття: У понеділок, 30 січня в Ужгороді пройде засідання Експертної Ради рейтингу «Лідер року»

У лютому очікується десята ювілейна церемонія нагородження лауреатів рейтингу “Лідер року” за 2011 рік.

На черговому засіданні члени Експертної Ради обговорять організаційні питання та тих, хто претендуватиме на нагороди. Це і туристичні комплекси, готелі, підприємства, лікарні, навчальні та культурні об’єкти, приватні підприємства. Цікавим є і очікування переможців у номінаціях “Політик року” та “Громадський діяч”.

Список учасників рейтингу формується за результатами опитування та анкетування, а вже кращу п’ятірку визначає Експертна Рада, до якої входять представники ЗМІ Закарпаття.

Лауреати рейтингу будуть названі 14 лютого.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Нагадаємо, що у 2003-му вперше побачив світ престижний закарпатський рейтинг «Лідер року», який заснував колектив газет “НЕДІЛЯ” та «Закарпатські оголошення», що має на меті насамперед відзначити тих людей, галузі та підприємства, заклади чи установи, які зробили значний внесок у соціальне та економічне життя Закарпаття.

Уже традиційно з року в рік нагороди вручаються у наступних номінаціях: «Виробник краю», «Фінансова установа та організація», «Культурно-просвітницька діяльність», «Навчальний заклад, викладач», «Готельний сервіс та туристичні послуги», «Медичний та оздоровчий заклад», «Громадське харчування та торгівля», «Приватний підприємець, підприємство», «ЗМІ, журналіст», «Політичний діяч», «Громадський діяч».

Попри це, визначають три спеціальні премії – за вагомий внесок в тій чи іншій галузі, досягнення чи справжній прорив.

Церемонія вручення нагород запланована на 20 лютого 2012 року.

zakarpatpost.net