Закарпатців представили у виданні «Почесні імена України – еліта держави»

Особистості, про яких йдеться на сторінках видання – приклад вірного служіння батьківщині та українському суспільству.

Днями у «Видавництві Логос Україна» побачило світ унікальне видання «Почесні імена України – еліта держави» що презентує особистостей, які почали свій шлях становлення та здобутків, розраховуючи тільки на власні сили і розумом, спрагою до життя, досягли вражаючих результатів та заслужили поваго співвітчизників. Це простий і водночас надзвичайно складний рецепт успіху, який буде є і буде дієвим завжди і всюди.

Особистості, про яких йдеться на сторінках видання – приклад вірного служіння батьківщині та українському суспільству. Приклад того, як завдяки невтомній праці, бажанню, цілеспрямованості можна досягнути неосяжних висот суспільного визнання, здійснити вклад у розвиток української держави, бути корисним людям.

Закарпаття в цьому виданні представлено наступними постатями: Орест Клімпуш (Голова Федерації роботодавців транспорту України, Народний депутат Верховної ради України ІІ, ІV скликань, Надзвичайній та Повноважний посланник І класу, Кавалер ордену «За заслуги» ІІІ і ІІ ступенів), Олександр Ледида (Голова Закарпатської обласної адміністрації, Кавалер ордену «За заслуги» ІІІ ступеня), Едуард Матвійчук (Голова Одеської державної адміністрації, Народний депутат України ІV, V, VI скликань), Світлана Мітряєва (Директор Регіонального філіалу Національного інститут стратегічних досліджень в м. Ужгороді, Кавалер ордену княгині Ольги ІІІ і ІІ ступенів, Заслужений діяч науки і техніки України).

zakarpatpost.net