У Сваляві реконструюють центральну частину міста

У Сваляві найближчим часом реконструюють центральну частину міста, а також відремонтують пам’ятник загиблим “Воїнам-визволителям”.

Про це 27 січня, під час сесії Свалявської міської ради, заявив міський голова Іван Ланьо. За його словами, як тільки стане на погоді, буде завершено спорудження круга на розі вулиці Головної з подальшим ремонтом прилеглої частини дороги та тротуарів. В перспективі розглядається можливість встановлення нової огорожі на діючому міському кладовищі по вул. Мукачівській, – зазначив Іван Ланьо.

Крім того, в ході роботи сесії депутатами було розглянуто 26 питань порядку денного, серед яких – затвердження річного звіту про виконання міського бюджету на 2011 рік, затвердження міської програми “Власний дім” на 2012-2015 роки та питання про спрямування вільного залишку. А також було затверджено план приватизації об’єктів комунальної власності територіальної громади м.Сваляви та с. Драчино 2012 рік, прийнято 15 рішень з земельних питань та обрано нового голову постійної комісії з питань планування, фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку, – повідомили  зі Свалявської міськради.