Кількість жертв футбольної трагедії у Єгипті зросла до 73

73 захиблих і більше 1000 поранених – такими є наслідки футбольного безладдя у Порт-Саїді. Такі дані повідомило Міністерство охорони здоров’я Єгипту.

“У моргах на даний момент знаходяться 73 тіла загиблих в результаті безладів на стадіоні. Причиною загибелі людей стали піротехніка, травми, отримані в тисняві, а також численні удари по голові”, – повідомив представник Міністерства охорони здоров’я Єгипту в Порт-Саїді.

Нагадаємо, що раніше повідомлялося про 40 загиблих і сотні потерпілих. Конфлікт трапився після матчу “Аль-Масрі” – “Аль-Ахлі” (3:1) у місті Порт-Саїд. Незважаючи фінальний рахунок зустрічі, місцеві уболівальники напали на групу підтримки “Аль-Ахлі”, а потім прорвалися на поле і напали на тренерський штаб та гравців команди гостей.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Сили безпеки зуміли вивести зі стадіону представників команди “Аль-Ахлі”. А от вболівальникам з Каїру не пощастило. Їх атакувати тисячі місцевих людей.

Фанати “Аль-Ахлі” приїхали в Порт-Саїд підтримати улюблений клуб. Але додому повернуться, на жаль, не всі. За словами очевидців, більшість загиблих людей були вболівальниками “Аль-Ахлі”.

Події у Порт-Саїді “аукнулися” в Каїрі. Столичні фанати підпалили стадіон у Каїрі, протестуючи проти зупинки матчу “Аз-Замалек” і “Аль-Ісмаїлі”. Але місцева влада швидко евакуювала вболівальників з трибун і локалізувала пожежу.

prosport.tsn.ua