Закарпатський коньяк уже “донецький”?

Принаймні такі чутки отримали своє підтвердження у свіжому номері газети “ФЕСТ”. Посилаючись на свої джерела видання повідомляє, що головного акціонера підприємства Володимира Гісема “переконали” відписати свою власність старшому сину володаря межигірських володінь.

“Виробник (Ужгородський коньячний завод – ред.) відомих в Україна марочних напоїв “Тиса”, “Карпати”, “Ужгород” та доступніших ординарних коньяків, у тому числі й найбільш популярного “Закарпатського”, впродовж двох десятиліть був, що називається, “у руках” його керівника Володимира Гісема…

Але, схоже, цього разу партійний квиток (В. Гісем торік став членом Партії регіонів – ред.) не гарантує його бізнесу статусу недоторканності – на успішного продуцента улюбленої мільйонами “Тиси” поклали око “донецькі”. І не просто “донецькі”, а їхня київська “діаспора”, – говориться у публікації.

“Нині Ужгородом активно шириться інформація про те, що головного акціонера коньячного заводу наприкінці 2011-го “переконали” відписати свою власність старшому сину володаря межигірських (не плутати з міжгірськими) володінь.

Підтвержують цю інформацію у приватних розмовах й високопосадовці з обласної влади, депутати, окремі акціонери, які свого часу звільнилися з підприємства”, – додає автор матеріалу “Букет “Тиси” з донецьким ароматом”.

zakarpattya.net.ua