Звільнено головного міліціонера Березнянщини

Наказом начальника УМВС України генерал-майора міліції Віктора Русина головного міліціонера Великоберезнянщини звільнили за дискредитацію.

Закінчилося службове розслідування відносно начальника штабу В.Березнянського РВ УМВС України в Закарпатській області. Зібрані під час службового розслідування матеріали підтвердили чималу кількість неправомірних дій керівника підрозділу, зокрема, сприяння в укритті злочину, – повідомили в УМВС України в Закарпатській області.

Як повідомляв раніше Zaholovok.com.ua, «19 грудня у В.Березному було скоєне резонансне вбивство. Відомий кримінальний авторитет Володимир Копча розстріляв із дробовика 30-річного Павла Опаленика і намагався вбити ще кількох чоловік. «Провина» цих людей, на думку В. Копчі, полягала в тому, що вони були очевидцями сутички його 17-річного сина з іншим підлітком у центрі селища». Проте міліція не спрацюала оперативно.

Начальника штабу звільнили згідно з п.8 ст.12 Дисциплінарного статуту органів внутрішніх справ України, за ст. 66 (за дискредитацію) Положення про проходження служби рядовим і начальницьким складом ОВС України.

zaholovok.com.ua