У 2011 році ужгородські податківці зібрали до Зведеного бюджету 517, 2 мільйонів гривень

Про це сьогодні у прес-центрі газети «НЕДІЛЯ» повідомила головний податківець Ужгорода Марія Бадида. За її оцінками, цей результат кращий, ніж у 2009 та у 2010 роках.

Водночас до міського бюджету податківці таки «не добрали» 9 мільйонів гривень від заплановано.

Уже цього року за січень ужгородська податкова зібрала до зведеного бюджету 39 мільйонів 120 тисяч гривень, із яких 18 мільйонів спрямовано до міського бюджету.

 

 

 

 

 

 

 

Також Марія Бадида зазначила, що її підлеглі провели непогану роботу із «легалізацією» робітників. Зокрема, після втручання податківців на роботу офіційно працевлаштовано 500 чоловік.

chas-z.com.ua

фото Павло Білецький (Школа В. Марущенка)

 

 

One thought on “У 2011 році ужгородські податківці зібрали до Зведеного бюджету 517, 2 мільйонів гривень

  • 07.02.2012 at 18:42
    Permalink

    Круто! Податківці Ужгороду «звітують» про зібрані кошти за 2011 рік, в розмірі 517,2 мільони до «Зведеного бюджету»! Але, біда, бо «… до міського бюджету податківці таки «не добрали» 9 мільйонів гривень від заплановано»!
    А що нам, громадянам – робити з цією інформацією? Радуватись, що «результат кращий, ніж у 2009 та у 2010 роках»? Чи маємо просити у главаря донецької шпани, щоб нагородив М.Бадиду за «офіційно працевлаштованих 500 чоловік»?
    А може краще розказати співвітчизникам, що таке «Зведений бюджет», де він є і що кожен із нас має від нього? Хто «планує» надходження податків до бюджету, за якими критеріями визначається їх розмір, де і в яких країнах існують подібні «плани-рознарядки», крім пост-совкових державоутворень?
    А чи не буде ліпше – честно розказати: скільком українським підприємствам «допомогла» податкова та десятки інших контролюючих структур?

    P.S. В Україні в минулому році припинили існування 245 тис. підприємств (http://vgolos.com.ua/economic/news/7516.html)!

Comments are closed.