Москаль про нового міністра оборони: Боже, врятуй Україну від таких призначень

Призначення Дмитра Саламатіна на посаду міністра оборони виглядає дуже дивно, адже він має не найкращу репутацію і не є військовим, заявив в ефірі 5 каналу депутат від НУ-НС Геннадій Москаль.

“Боже, врятуй Україну від таких призначень. У нас уже були призначення за Ющенка, коли людину, яка не служила в армії, призначали міністром оборони”, – заявив він.

“У мене є сумнів, що він (Саламатін – ред.) взагалі служив в якійсь армії, в радянській, російській або українській”, – додав він.

“Людина невихована, груба, він же побив Донія (народний депутат від НУ-НС – ред.), побив інших народних депутатів, він же не зазнав покарання. Як з такою біографією призначати на такі високі державні посади?”, – здивувався Москаль.

“Після більш-менш правильних призначень, як міністра внутрішніх справ, голови СБУ – це призначення дуже дивне і не йде на користь рейтингу Президента”, – заявив парламентарій.

Нагадаємо, вчора, 8 лютого, Президент України Віктор Янукович підписав указ про звільнення Михайла Єжеля з посади міністра оборони України і призначив на його місце Дмитра Саламатіна.

***

Саламатін народився в 1965 році у Караганді (Казахстан), з 1991-1999 роках жив і працював у Москві, з квітня 1999 року постійно проживає в Україні. Двічі обирався народним депутатом України від Партії регіонів (2006-2011), у Верховній Раді був першим заступником голови парламентського комітету з питань науки і освіти та членом комітету з питань бюджету.

У червні 2010 року Януковича своїм указом призначив Саламатіна гендиректором компанії Укрспецекспорт, а 4 січня 2011 року – гендиректором новоствореного держконцерну Укроборонпром. Саламатін був одним з фігурантів масштабної бійки в стінах парламенту у грудні 2010 року.

korrespondent.net

2 thoughts on “Москаль про нового міністра оборони: Боже, врятуй Україну від таких призначень

  • 11.02.2012 at 16:19
    Permalink

    какой главком такой министр обороны.Боже спаси Украину.

  • 17.02.2012 at 18:25
    Permalink

    Очередной профессиональный вор, и непрофессиональный чиновник

Comments are closed.