Одну з учасниць конкурсу «Міс Ужгород 2012» знято

Повним ходом триває підготовка до конкурсу краси «Міс Ужгород 2012».

Учасницям проводять фото сесії в найгарніших місцях Ужгорода і вже найближчим часом на сайті http://mis.uz.ua будуть оприлюднені фотографії. Фотосесії проводить фотограф Володимир Твердохліб. Вже в неділю буде знято перший відеоролик з учасницями у фітнес-центрі «Viper Gym» відео режисером конкурсу Іваном Головчаком.

Тим часом на конкурсі вже сталася перша скандальна подія. Продемонструвала повну байдужість та несерйозність до конкурсу учасниця Крістіна Марина. «Вона не приходила на збори, репетицій та фотосесії. В нас не було інакшого вибору, як відрахувати її зі складу учасниць конкурсу. Це несерйозна поведінка і вона не гідна боротися за титул найгарнішої дівчини міста над Ужем, » – так прокоментував інтернет-виданню Закарпаття онлайн цей інцидент директор конкурсу Влад Лакатош.

Заміну було підібрано відразу. Останньою учасницею стала 19-річна модель «One Models Agency» Аліна Гапак. Саме їй було надано шанс позмагатись за корону «Міс Ужгород 2012».

Конкурс триватиме 3 дні: 7 березня – конкурс талантів та 8 березня – конкурс «Топ-модель», які відбудуться в нічному клубі «Ейла». А 9 березня в приміщенні Закарпатського українського облмуздрамтеатру пройде фінал.

zakarpattya.net.ua