У ПАДІЮНІ змагалися закохані пари

До Дня святого Валентина були ще лічені години, а в ПАДІЮНі вже почали святкувати. Шоу-програма «Море кохання» зібрала десятки закоханих пар, які радо боролися за титул найкращої.

Концерти до Дня усіх закоханих уже стали традиційними в закарпатському обласному палаці дитячої та юнацької творчості ПАДІЮН, та цього року окрім традиційних співів, танців та дизайнерських показів організатори вирішили провести змагання серед пар різного віку. Оскільки кохання не має меж, то у конкурсі брали участь від малого до великого. Хтось чіпляв глядача молодицькою енергетикою, хтось дитячим гумором, а хтось багаторічним життєвим досвідом.

Змагання пройшли у три етапи: у першому треба було заспівати пісню із словом-символом, яке кожен діставав собі із капелюха, на другому етапі учасники могли проявити свої акторські здібності та інсценувати своє знайомство у спеціальній обстановці (на риболовлі, на дискотеці чи на морських глибинах). І навіть з цим учасники впоралися на «ура». Потім настав час теорію закріпити практикою. Відтак самі учасники (чоловіки) за допомогою газет, ножиць та скочу повинні були створити для своєї коханої авторський наряд. Такий, що б нагадував вечірню сукню. Та і тут представники сильної статі не розгубилися. Трохи фантазії, креативу і звісно ж любові… І… – образ готовий. Відтак глядачі отримали масу позитиву та емоцій, а учасники у свою чергу непогані подарунки до свята.

Може хтось і сумнівався, але не найстарші учасники змагань – досвід переміг. Віктор та Олена, які знайомі уже 20 років, порозуміння далося взнаки. Відтак за кількістю оплесків після кожного конкурсу перемогли саме вони, за що були нагородженні спеціальним сертифікатом, що дає можливість провести вікенд у мальовничих горах Закарпаття, в одній із садиб краю.  Всі інші учасники теж не лишилися осторонь. Кожна пара отримала сертифікат на романтичну вечерю в одному із ресторанів міста. Ось так розпочався День усіх закоханих.. із творчості.

zakarpattya.net.ua