Закарпаття: Родичів обкрадають та грабують… родичі

Мешканку Хуста пограбував колишній чоловік, а рахівчанку обікрала невістка.
Із заявою в Хустський міськвідділ міліції звернулася жителька села Н.Селище цього району. Зі слів заявниці, її колишній чоловік забрав з дому її мобільний телефон та цифровий фотоапарат загальною вартістю 2000 гривень. 42-річного грабіжника затримала міліція, крадені речі розшукують. За ст.186 ч.1 ККУ («Грабіж») вирішується питання про порушення кримінальної справи.

З аналогічною заявою у Тячівський райвідділ міліції звернувся житель села В.Лази цього району. З будинку заявника пропали гроші в сумі 160 гривень та мобільний телефон «Нокіа». У крадіжці господар підозрює свого 28-річного сусіда, про що й повідомив у міліцію.

Третьою потерпілою від «своїх» злодіїв стала жителька села В.Водяне Рахівського району. З шафи спальної кімнати селянки пропали гроші в сумі 4000 гривень. У крадіжці та запідозрила свою 25-річну невістку, про що повідомила в міліцію. Чи це справді її рук справа, з’ясовують правоохоронці.

Зникли гроші і в 54-річної жительки Тячева. Жінка прийшла в гості до своєї знайомої, де в неї украли з сумочки понад 1600 гривень. Про крадіжку в Тячівський РВ повідомила донька. Як і в попередніх випадках, злодія та вкрадене розшукують.

zakarpatpost.net