Шон Карр з друзями-байкерами розважався на «Ужгородській палачінті»

Зять екс-прем’єр-міністра Юлії Тимошенко Шон Карр відвідав кулінарний фестиваль «Ужгородська палачінта-2012», присвячений Масляній і проводам зими.

На святі його супроводжували друзі з ужгородської філії міжнародного об’єднання байкерів «Падонки». А от його дружини Жені Тимошенко на святі не бачили.

Але Шон не сумував. Він скуштував смачних закарпатських млинців, пофотографувався з дівчатами, яких в цей момент міцно обнімав.  Він навіть захотів залізти на 6-метровий стовп та дістати чобіт з призом. Шон скинув шкірянку, потер руки. І вже було зібрався лізти, але ужгородські байкери переконали VIP-гостя відмовитися від цього задуму й далі їсти млинці та шашлик – що він і зробив, повідомляє ТСН.

Останнім часом з’являються чутки, що у сімействі Карр-Тимошенко не все гаразд. І ніби вже справа дійшла до розлучення. Проте ніякого підтвердження чуток так і не з’явилось. От тільки Женя повернула своє дівоче прізвище Тимошенко. Але у «Батьківщині» пояснили це необхідністю – для допомоги екс-прем’єру.

Нагадаємо читачам «НЕДІЛІ», що дочка екс-прем’єра їздить до Європи і США, виступаючи на захист своєї матері. Нещодавно вона виступала на сесії ПАРЄ у Страсбурзі, виступила в Сенаті США і поснідала з президентом США Бараком Обамою і держсекретарем Гіларі Клінтон.

nedilya.at.ua