Закарпатські винороби підуть у “туристичну” школу

Навесні на Закарпатті відбудеться навчання виноробів на тему винного туризму. Про це повідомив керівник «Туристичного інформаційного центру Закарпаття», викладач кафедри туризму УжНУ Олександр Коваль. У навчанні мають право взяти участь, як досвідчені винороби, так і початківці, а також члени їх родин та працівники господарств.

Ідея створення «Школи винного туризму», за словами Олександра Коваля, полягає у прагненні об’єднати тих виноробів, хто зацікавлений у подальшому розвитку професійних навичок та туристичному розвої.

Унікальну програму навчання для приватних виноробів розробив Туристичний інформаційний центр Закарпаття. Вона включає 7 тематичних модулів, загальна тривалість навчання – 70 лекційних годин та 70 – індивідуальна робота учасників школи.

Навчання будуть проводити кваліфіковані тренери, експерти з туризму, викладачі кафедри туризму УжНУ. У результаті, за задумом організаторів, винороби отримають практичні знання, що дозволять підвищити ефективність їх роботи у напрямку інтеграції приватних селянських господарств у сільський, культурний, гастрономічний туризм.

zakarpattya.net.ua