Не витримав: Мер Ужгорода таки подасть до суду на телеканал ЗІК

Мер Ужгорода Віктор Погорєлов подасть до суду на телеканал ЗІК за перекручування фактів у програмі «Хто тут живе?». Про це він повідомив на прес-конференції журналістам.

Зокрема, мера обурило те, як у програмі показали його молодшого сина 24-річного Артема. За словами Віктора Погорєлова, у Артема дві вищі освіти (економічна та юридична), він працював в інвестиційній компанії при Закарпатській облдержадміністрації, надавав юридичні консультації ще тоді, коли вчився. У передачі йшлося про те, що хлопець занадто молодий, щоб займати таку посаду – заступник начальника Ужгородського бюро технічної інвентаризації.

«У передачі сказали, що я був судимий. Я це ніколи не приховував, це моє життя, але згадувати про це некорректно», -також зауважив Віктор Погорєлов.

У програмі показали також будинок мера. «Хай би попитали людей, які живуть поруч, нехай би вони розказали, що я хату будував особисто, ще коли діти були маленькі. – каже мер.- Цеглу купили з розібраних будинків, я сам рив траншеї і тяжко будувався». За словами мера, у його будинку прозора огорожа, тоді ж як на цій вулиці паркани по 2 метри і за ними нічого не видно.  

«У мене немає нічого такого, що не міг би мати будь- який громадянин Ужгорода»,– зазначив мер.

«Ці журналісти (ЗІК –ред.) були настроєні проти мене, я енергетик, я все знаю. І коли я знаю, що до мене агресивно налаштовані я не хочу з тими людьми розмовляти»,– прокоментував Віктор Погорєлов питання щодо відмови прибути на передачу. Він також висловився щодо експерта Олександра Солонтая, який коментував ситуацію у студії програми. За словами Віктора Погорєлова, раніше його сім’я жила з сім’єю Олександра на одному поверсі багатоповерхівки на вул.Толстого і мати хлопця неодноразово зверталась до нинішнього мера з проханням допомогти у вихованні старшого сина (брата Олександра). «Напевно тоді він на мене обізлився»,- зауважив мер.

Довідка:

22 лютого вийшла в ефір програма «Хто тут живе» львівського телеканалу ZIK, де було оприлюднено інформації зокрема про   статки ужгородського мера.

P.S. Стосовно ж подвійної освіти та чималого досвіду сина, можна лише зауважити, що за ттаких обставин може не варто було батькові такий цінний кадр так опускати — на другі ролі в якомусь там БТІ?!

Чи, може, секрет цієї посади — у чомусь іншому?..

zaholovok.com.ua