Закарпаття: У лісовому масиві під Мукачевом знайшли труп хлопчика

У вівторок, у лісовому масиві поблизу села Куштановиця, що під Мукачевом знайшли труп хлопчика. Чи знайдене тіло – це 5-річних хлопчик, який зник 21 лютого та батько якого здійснив самоспалення цієї неділі 26 лютого, з’ясовують експерти.

Як прокоментував заступник начальника УМВС області, полковник міліції Сергій Вучкан, в рамках кримінальної справи проводились слідчі заходи: «Нами було встановлено місце, і саме зараз в Мукачівському районі між селом Куштановиця і Коропець, де виявлені залишки малолітньої дитини, працюють службові експерти.

Більш детальну інформацію можна буде оприлюднити після проведення досліджень, експертиз, аналізу ДНК. За попередньою інформацією це та дитина, яку ми шукали. Версії вбивства чи нещасного випадку можна буде коментувати лише після судово-медичної експертизи».

Нагадаємо, що декількома днями раніше, до чергової частини Мукачівського райвідділу міліції зателефонував мешканець Мукачева і повідомив, що він має намір здійснити самогубство шляхом самоспалення у зв’язку з тим, що ще 21-го лютого з його вини безвісно зник його п’ятирічний син.

Про зникнення дитини чоловік не заявляв, можливо, сподівався сам знайти хлопчика. Дружина всі ці дні перебувала в родичів у сусідньому районі. За допомогою до правоохоронних органів батьки звернулись лише 26 лютого, повідомили zakarpatpost.net у СЗГ УМВС України в Закарпатській області.

На жаль, правоохоронцям не вдалося запобігти біді. Того ж дня в лісовому масиві біля Мукачева вони виявили обгорілий труп людини і встановили, що потерпілим є саме той чоловік, що погрожував себе спалити.

5-річний Іванко хворів на целіакію (такі діти не переносять білок глютен, який є у пшениці, житі, ячмені, молочних продуктах, хлібі та ін.).

zakarpatpost.net