Ужгородську «Батьківщину» очолила жінка

25 лютого відбулася звітно-виборча конференція Ужгородської міської організації партії «ВО «Батьківщина», на якій було обрано нові керівні органи парторганізації.

Зокрема головою організації обрано Галину Козлову. Також обрано новий склад бюро у кількості 7 осіб, контрольно-ревізійну комісію у кількості трьох осіб та двох делегатів на обласну конференцію.

А 26 лютого в Сваляві відбулася конференція Закарпатської обласної організації партії «ВО «Батьківщина», на яку було обрано 40 делегатів, з яких з‘явилися 36. Делегати заслухали звіт голови Олександра Кеменяша, обговорили політичну ситуацію в країні та на Закарпатті.

Зокрема заступник голови Закарпатської обласної ради Андрій Сербайло нагадав присутнім, що саме в ці дні минає два роки президентства В. Януковича, однак ніякого покращення життя не настало, а зовсім навпаки – всі відчули різке погіршення.

Україна за ці два роки скотилася на нижні щаблі в рейтингах свободи слова, соціального захисту громадян та економічного розвитку. В країні повним ходом йдуть політичні переслідування та репресії опозиції.

На жаль, головна опонентка В. Януковича – лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко теж опинилася за ґратами. Попри це, делегати висловили сподівання, що саме Юлія Володимирівна очолить список «Батьківщини» на парламентських виборах.

На конференції переобрали головою організації Олександра Кеменяша, обрали новий склад бюро в кількості 11 осіб а також двох делегатів на Всеукраїнський з‘їзд партії, повідомили zakarpatpost.net у прес-службі Закарпатської обласної організації партії «ВО «Батьківщина».