Закарпаття: В одному із 33 вантажних вагонів чопські митники виявили приховані сигарети

У міжнародному залізничному пункті пропуску «Чоп» в одному із 33 вантажних вагонів чопські митники спільно з прикордонниками виявили 940 пачок сигарет, прихованих у навісних фанерних перегородках.
Потяг слідував з України в Угорщину без вантажу. Під час митно-прикордонного контролю інспектори звернули увагу, на неоднорідність болтів, якими кріпилися фанерні листи в 14 вагоні.

Відтак, після демонтажу болтів кріплення виявлено за фанерними перегородками 94 блоки тютюнових виробів марки «Прилуки особливі». Як правило, у таких випадках відсутні власник прихованих товарів та особи, причетні до їх незаконного переміщення через кордон. Обєкти правопорушення вилучені.

 

 

 

 

 

 

 

 

Як розповів начальник митного поста «Чоп-залізничний» Чопської митниці Микола Ботош, з початку року це вже третій подібний випадок виявлення інспекторами спроби незаконного переміщення сигарет.

У перших двох порушники намагалися перевезти цигарки у конструктивних особливостях угорського локомотива та конструктивних особливостях вагону з вантажем, повідомила zakarpatpost.net
Вікторія Сенгетовська,прес-секретар Чопської митниці.