Ужгородська міська рада інформує про ставки плати за землю, які набувають чинності з 1 березня

Ужгородською міською радою затверджені документи, які регулюють питання сплати земельного податку, орендної плати та плати за сервітутне використання земельних ділянок, які перебувають у розпорядженні Ужгородської міської ради.

Нові методики оплати набувають чинності з 1 березня.

На першому пленарному засіданні XII сесії Ужгородської міської ради VI скликання прийнято тимчасову Методику розрахунку ставки податку за 1 кв.м. земельної ділянки в межах міста Ужгород, тимчасову Методику розрахунку орендної плати за 1 кв. м. земельної ділянки із земель, які перебувають у розпорядженні Ужгородської міської ради, а також Тимчасову методику розрахунку плати за 1 кв.м. земельної ділянки, яка перебуває у сервітутному користуванні земельними ділянками та за встановлення земельного сервітуту, які перебувають у розпорядженні Ужгородської міської ради.

Методики сплати затверджені як тимчасові до введення в дію технічної документації з нормативної грошової оцінки земель міста Ужгород.

Детально ознайомитися зі ставками сплати можна у рішення, оприлюднених на сайті Ужгородської міської ради і доступними за посиланнями: http://umr.uzhgorod.ua/download/s/Pro%20tymchasove%20vstanovlennja%20platy%20za%20zemlju.pdf http://umr.uzhgorod.ua/download/s/Pro%20tymchasova%20vstanovlennja%20platy%20za%20servitutne%20korystuvannja.pdf, – повідомили zakarpatpost.net  у прес-службі міської ради.