В ужгородських маршрутках з’явились “щипачі”

Громадський транспорт, особливо в час-пік, залишається одним із найулюбленіших місць «праці» кишенькових злодіїв.

Не минає й дня, аби в маршрутних автобусах когось не обікрали. Найчастіше жертвами крадіїв стають жінки, від яких невідомі зловмисники витягують з кишень пальто й сумочок гаманці, мобільні телефони та інші коштовності.

Так, днями із заявою про крадіжку в міськуправління міліції звернулася студентка з Мукачева. Обідньої пори під час проїзду в Ужгороді в маршрутці від неї викрали з сумочки гаманець, в якому були гроші в сумі 600 гривень, банківська кредитна картка та квитанція про оплату навчання у вузі…

Не пощастило ще одній студентці вузу—21-річній ужгородці. В неї також поцупили під час проїзду в маршрутному таксі з сумочки гаманець з 660 гривнями та дисконтними картками.

Не виключено, що в обох випадках «працювали» одні й ті ж злодії-«щипачі», можливо й «гастролери» з інших міст області чи регіонів України, котрі полюбляють приїжджати в багатий Ужгород на свої злочинні промисли. Крадіїв розшукує міліція, проте й самим громадянам варто бути обережними. Потурбуйтесь про надійні сховки для своїх гаманців і «мобілок»!

 УМВС України в Закарпатській області