Губернатор Закарпаття привітав дівчат з гандбольного клубу “Карпати” з нагоди 8 березня

Керівник області Олександр Ледида та начальник головного управління юстиції області Петро Ільницький привітали закарпатських гандболісток з Міжнародним жіночим днем.
8 березня дівчата-гандболістки клубу «Карпати» святкуватимуть не вдома – команда вирушає до Києва, де зіграє з клубом «Спартак» у рамках суперліги Чемпіонату України з гандболу серед жіночих команд.

Тому почесні гості привітали спортсменок напередодні свята – очільник краю Олександр Ледида, який є Президентом ГК «Карпати», та директор клубу Петро Ільницький вручили дівчатам символічні подарунки та побажали перемоги в іграх, повідомили zakarpatpost.net у прес-центрі ОДА.

Нагадаємо, що днями раніше, почесного звання «Лідер року» була удостоєна Наталія Туркало, капітан гандбольного клубу «Карпати».

Наймолодша з цьогорічних лауреатів, дівчина вже має не лише непересічний спортивний талант, але й неабиякі амбіції:

«Свої лідерські якості я виховую щодня – на тренуваннях, в особистому житті. У мене є девіз: «Не хочу, не можу не вийде» – для мене не існує. У нас напередодні 8-го березня важливі ігри на виїзді, тому готуємось і тепер має додаткове натхнення на перемогу. Щодо нашої команди, то у нас лідера немає, однак інколи бувають ситуації, коли треба брати ініціативу на себе» – прокоментувала свою перемогу у рейтингу Наталія.

zakarpatpost.net