Закарпаття: В Хусті стався розбійний напад на місцеве Інтернет-кафе

Близько другої години ночі в цей заклад увірвалися четверо бандитів у масках і з двома пістолетами. Вистреливши в повітря для залякування й поклавши на землю охоронця, нападники зажадали від жінки-адміністратора гроші. Забравши близько шести тисяч гривень, розбійники втекли.

 

На місце пригоди прибули заступник начальника УМВС України в Закарпатській області полковник міліції Сергій Вучкан, начальник Хустського міськвідділу полковник Василь Турдай, слідчо-оперативна група, працівники обласного управління карного розшуку.

За даним фактом було порушено кримінальну справу за ст.187 ч.3 Кримінального кодексу України (розбійний напад).

Затримали розбійників за гарячими слідами ввечері того ж дня. Спершу працівники карного розшуку вийшли на одного з підозрюваних у скоєнні злочину, відтак взяли й трьох його спільників. Усі затримані—жителі Хуста віком 18-22 роки.

Один із них навчається в професійно-технічному ліцею, інший працює охоронником у приватній охоронній фірмі. В затриманих вилучено частину викрадених грошей, саморобні маски з прорізами для очей, а також пневматичний пістолет, зовні схожий на бойовий «Макаров».

У скоєнні злочину затримані зізналися. Пояснили, що потрібні були гроші, а сценарій нападу вони розробили під впливом кінобойовиків…

Розслідування цієї резонансної кримінальної справи продовжується, повідомили zakarpatpost.net в СЗГ УМВС України в Закарпатській області.